+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Bouwkunde

Goes Engineers Logo
=

Bouwkundige tekeningen

Een goede tekening zorgt voor een soepel vergunnings- en bouwproces. Goes engineers verzorgt bouwkundig tekenwerk voor architecten, aannemers en particulieren. Wij houden rekening met alle (indienings)vereisten. Van Voorlopig Ontwerp tot aan Uitvoering, wij maken tekeningen voor elke fase. Goes Engineers gebruikt ArchiCAD voor alle tekeningen. 

=

BIM

Een Bouwwerk Informatie Model is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, waaraan informatie kan worden gekoppeld. Het BIM-model is de basis van waaruit alle documentatie wordt gemaakt. Denk aan 2D tekeningen, 3D presentaties en allerlei overzichten en staten. Het is een manier van modelleren die helpt om projecten in goede banen te leiden en waarbij een betere informatie-uitwisseling centraal staat.

=

Splitsingstekeningen

Bij nieuwbouw van een woongebouw met meerdere eigenaren moeten de appartementsrechten in het gebouw worden vastgelegd. Daarvoor dient de splitsingstekening. Op de splitsingstekening worden de grenzen tussen de verschillende appartementen en de gemeenschappelijke verkeersruimten aangegeven. De splitsingstekening is een bijlage bij de splitsingsakte die door de notaris wordt opgemaakt en die wordt opgenomen in het kadaster.

=

Advies

Heeft u plannen om te (ver)bouwen? Mede door diverse en veranderende regelgeving is het niet altijd duidelijk of uw plannen mogelijk zijn. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren in wat wel mag. 

Wij geven aan wat er wel of niet kan en welke mogelijkheden erzijn met de bijhorende voor- en nadelen. Samen met u wordt bekeken wat voor u de beste optie is.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze opdrachten is ‘De Nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseir DNR 2011’ van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.

De toelichting van ‘De Nieuwe Regeling 2011’ kunt u hier downloaden.

7 + 15 =