+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com
Zoekt u een ervaren en deskundige partner op het gebied van bouwkundig advies in de breedste zin van het woord? Goes Engineers helpt u graag! Met onze praktische en gedegen oplossingen realiseren wij met veel plezier en passie uw bouwplannen. Hierdoor voldoen ze op meer dan gewenste wijze aan de eisen en verwachtingen van u als opdrachtgever.

Goes Engineers heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in o.a. bestekschrijven, bouwadvies, bouwputadvies, bouwkundige keuringen, bouwkundig tekenwerk en constructieve werken. Wij begeleiden onze opdrachtgevers op een adequate manier, geven deskundige bouwtechnische adviezen en leggen dit alles vast in heldere rapportages.

De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We staan dicht bij onze klanten en brengen met onze kennis en ervaring projecten op een pragmatische wijze tot een goed einde. Dat we daarin succesvol zijn, bewijst de hoge klanttevredenheid bij onze klanten.

Kenmerkend voor onze aanpak is de nauwe samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers. Want door gezamenlijk één doel voor ogen te hebben, behalen we een optimaal resultaat. Zo houden onze opdrachtgevers grip op alle aspecten van het proces.

We gaan vroegtijdig met onze opdrachtgever in gesprek om het vraagstuk goed in kaart te krijgen. We stellen kritische vragen en voelen als geen ander de verschillende belangen aan. Door deze aanpak verbreden we ons blikveld en komen factoren aan het licht waar we tijdens het project wellicht rekening mee moeten houden. We denken altijd drie stappen vooruit om er zeker van te zijn dat de gewenste oplossing ook op de lange termijn houdbaar is