+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Heeft u een complex, klein of omvangrijk civiel of constructief project? Goes Engineers is u graag van dienst. Wij vertalen uw civieltechnische en constructieve vraagstukken naar doordachte en duurzame oplossingen.

Voor diverse kunstwerken, zoals een brug, duiker, tunnel, keerwand, kelder kunnen wij u constructief adviseren. Of u nu op zoek bent naar adviseurs voor de ontwerpfase van uw project of juist een specialist die meekijkt bij de uitvoering. In alle fasen van het project kunt u vertrouwen op onze specialistische kennis van civiele techniek.

De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We staan dicht bij onze klanten en brengen met onze kennis en ervaring projecten op een pragmatische wijze tot een goed einde. Dat we daarin succesvol zijn, bewijst de hoge klanttevredenheid bij onze klanten.

Kenmerkend voor onze aanpak is de nauwe samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers. Want door gezamenlijk één doel voor ogen te hebben, behalen we een optimaal resultaat. Zo houden onze opdrachtgevers grip op alle aspecten van het proces.

We gaan vroegtijdig met onze opdrachtgever in gesprek om het vraagstuk goed in kaart te krijgen. We stellen kritische vragen en voelen als geen ander de verschillende belangen aan. Door deze aanpak verbreden we ons blikveld en komen factoren aan het licht waar we tijdens het project wellicht rekening mee moeten houden. We denken altijd drie stappen vooruit om er zeker van te zijn dat de gewenste oplossing ook op de lange termijn houdbaar is