+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Constructie

Civiele Techniek

Goes Engineers Logo
=

Constructief Ontwerp

Door zo vroeg mogelijk in het ontwerp actief mee te denken, realiseren wij een voor alle partijen zo optimaal mogelijk ontwerp. Wij gaan voor een praktische en financieel gunstige draagconstructie. Wij vinden het belangrijk dat de architectuur van het ontwerp behouden blijft en een doordacht en integraal ontwerp ontstaat. Goes Engineers gebruikt de nieuwste 3D-software en rekenprogramma’s zoals SCIA en Technosoft.

=

Constructie Tekeningen

Wij maken onze constructietekeningen in de nieuwste versie van ArchiCAD. Wij geven de constructie van een bouwwerk aan in een overzicht met hoofdmaatvoering, bestaand uit plattegronden van de fundering met een palenplan en andere bouwlagen. Waar nodig voorzien wij principedetails.

=

Funderingsadvies

Voor onze eigen ontwerpen stellen wij zelf het funderingsadvies op. Wij bieden dit ook aan als losse dienst. De keuze van funderingswijze en optimalisering van het funderingsontwerp ten opzichte van de bovenconstructie staan hierin centraal. Zo komen wij tot een integraal ontwerp. Wij kunnen ook het grondonderzoek voor u coördineren.

=

Constructieve Analyse

Als u wilt weten of een bestaande constructie nog voldoende veilig is en/of er nog restcapaciteit aanwezig is voor een optopping of een andere uitbreiding, kunnen wij dit onderzoeken en u hierin adviseren.

=

Second opinion

In de wereld van bouw en vastgoed is risicobeheersing van essentieel belang. Goes Engineers kan een deskundig en onafhankelijk ordeel geven over ontwerpen, berekeningen en rapporten van derden. Een onafhankelijke externe toets verkleint de kans op fouten aanzienlijk, zeker nu de overheid zich steeds meer terugtrekt uit het bouwtoezicht.

=

Haalbaarheidsstudie

Goes Engineers heeft ruime ervaring met het maken van haalbaarheidsstudies, zoals voor het optoppen van een gebouw of hergebruik van een bestaand pand of fundering.

Als u wilt weten of een bestaande constructie nog voldoende veilig is en/of er nog restcapaciteit aanwezig is voor een optopping of een andere uitbreiding, kunnen wij dit onderzoeken en u hierin adviseren.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze opdrachten is ‘De Nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseir DNR 2011’ van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.

De toelichting van ‘De Nieuwe Regeling 2011’ kunt u hier downloaden.

6 + 5 =