+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Onze Disciplines

Goes Engineers Logo
engineering firm 33

Constructies

Goes engineers is het ingenieursbureau voor alle soort constructies. Van een overkapping tot een grootschalige herontwikkeling in een binnenstad en alles daar tussen in.

Met decennia ervaring in huis, zijn wij een uitstekende keuze als u een financieel gunstig constructief ontwerp wenst. Wij zijn gespecialiseerd in het berekenen van alle mogelijke constructies en zorgen daarnaast voor goedkeuring van bouw- en woningtoezicht.

Al onze berekeningen worden gemaakt conform de laatste voorschriften en Europese regelgeving. Wij werken voor particulieren, overheden, architecten, aannemers en projectonwikkelaars.

engineering firm 30

Civiele Techniek

Heeft u een complex, klein of omvangrijk civiel project? Goes engineers is u graag van dienst. Wij vertalen uw civieltechnische vraagstukken naar doordachte en duurzame oplossingen.

Voor diverse kunstwerken, zoals een brug, duiker, tunnel, keerwand of kelder kunnen wij u adviseren. Of u nu op zoek bent naar adviseurs voor de ontwerpfase van uw project of juist een specialist die meekijkt bij de uitvoering. In alle fasen van het project kunt u vertrouwen op onze specialistische kennis van civiele techniek.

engineering firm 31

Bouwkunde

Zoekt u een ervaren en deskundige partner op het gebied van bouwkundig advies in de breedste zin van het woord? Goes Engineers helpt uw graag! Met onze praktische en gedegen oplossingen realiseren wij met veel plezier en passie uw bouwplannen. Hierdoor voldoen ze op meer dan de gewenste wijze aan de eisen en verwachtingen van u als opdrachtgever.

Goes engineers heeft zich de afelopen jaren gespecialiseerd in onder andere bestekschrijven, bouwadvies, bouwputadvies, bouwkundige keuringen, bouwkundig tekenwerk en constructieve werken. Wij begeleiden onze opdrachtgevers op een adequate manier, geven deskundige bouwtechnische adviezen en leggen dit alles vast in heldere rapportages.

engineering firm 34

Projectontwikkeling

Zoekt u ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van uw project? Goes engineers staat voor u klaar! Wij zetten ons graag in om uw ideeën en wensen om te zetten in een concreet plan. Hierdoor nemen wij voor u veel werk uit handen en bespaart u kosten.

Bij een projectontwikkelingstraject komt veel kijken. Wij begrijpen dat u dit proces niet altijd volledig kunt overzien. Vaak heeft dit te maken met gebrek aan kennis en/of tijd. De specialisten van Goes Engineers maken graag tijd voor u vrij. Met onze brede kennis en ervaring gaan we uw project tot in de puntjes regelen. Hierdoor kunnen we u als opdrachtgever maximaal ontzorgen. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met uw budget. Wat de functie van het project ook is, wij streven altijd naar het afleveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

loopicon 1

Onderzoeken

Voordat uw project kan beginnen zijn er vaak aanvullende onderzoeken nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een stikstofdepositieonderzoek, nodig bij elke bouwactiviteit. Goes Engineers heeft de kennis in huis om diverse uiteenlopende onderzoeken binnenshuis uit te voeren.

Als u een project voor ogen heeft dat niet past binnen het vigerende bestemmings- of omgevingsplan moet het worden onderbouwd waarom uw project toch mag worden gerealiseerd. Aan de hand van verschillende omgevingsaspecten zal Goes Engineers beargumenteren waarom er sprake is van een goede ruimtelijke ordening en/of beperkte impact op het milieu. 

gavelicon

Juridisch advies

Heeft u een bouw gerelateerd conflict of wilt u conflicten in de toekomst juist voorkomen? Goes Engineers voorziet u graag van juridisch advies. Doordat wij kennis hebben van zowel de technische als de juridische kant, kunnen wij het beste van deze twee werelden combineren. Een goed advies is goud waard en bespaart u veel onnodige kosten en problemen!

Het correct toepassen van de bouwregelgeving vergt naast technische kennis ook juridische kennis van de structuur en inhoud van de wet- en regelgeving. Doordat wij niet alleen vanuit juridisch standpunt kijken, maar tevens mee kunnen denken in de technische (on)mogelijkheden, is het makkelijker gezamenlijk een oplossing te bereiken.

Sea City appartementen terras Vlissingen
HOZoutelande 004 1

Waarom Goes engineers

De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We staan dicht bij onze klanten en brengen met onze kennis en ervaring projecten op een pragmatische wijze tot een goed einde. Dat we daarin succesvol zijn, bewijst de hoge klanttevredenheid bij onze klanten.

N

Hoge klanttevredenheid

N

Heldere Rapportages

N

Maatschappelijke betrokkenheid

N

Ruime ervaring met grote én kleine projecten

N

Kostenbewuste aanpak

N

Hoge kwaliteit door specialistische kennis

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze opdrachten is ‘De Nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseir DNR 2011’ van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.

De toelichting van ‘De Nieuwe Regeling 2011’ kunt u hier downloaden.

5 + 15 =