+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Zoekt u ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van uw project? Goes Engineers staat voor u klaar! Wij zetten ons graag in om uw ideeën en wensen om te zetten in een concreet plan. Hierdoor nemen we voor u veel werk uit handen en bespaart u kosten.

Bij een projectontwikkelingstraject komt veel kijken. We begrijpen dat u dit proces niet altijd volledig kunt overzien. Vaak heeft dit te maken met een gebrek aan kennis en/of tijd. De specialisten van Goes Engineers maken graag tijd voor u vrij. Met onze brede kennis en ervaring gaan we uw project tot in de puntjes regelen. Hierdoor kunnen we u als opdrachtgever maximaal ontzorgen. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met uw budget. Wat de functie van het project ook is, wij streven altijd naar het afleveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We staan dicht bij onze klanten en brengen met onze kennis en ervaring projecten op een pragmatische wijze tot een goed einde. Dat we daarin succesvol zijn, bewijst de hoge klanttevredenheid bij onze klanten.

Kenmerkend voor onze aanpak is de nauwe samenwerking die wij hebben met onze opdrachtgevers. Want door gezamenlijk één doel voor ogen te hebben, behalen we een optimaal resultaat. Zo houden onze opdrachtgevers grip op alle aspecten van het proces.

We gaan vroegtijdig met onze opdrachtgever in gesprek om het vraagstuk goed in kaart te krijgen. We stellen kritische vragen en voelen als geen ander de verschillende belangen aan. Door deze aanpak verbreden we ons blikveld en komen factoren aan het licht waar we tijdens het project wellicht rekening mee moeten houden. We denken altijd drie stappen vooruit om er zeker van te zijn dat de gewenste oplossing ook op de lange termijn houdbaar is.