+31 (0) 113 85 41 56 | Houtkade 7 - 4463AC - Goes info@goes-engineers.com

Project ontwikkeling

Goes Engineers Logo
=

Financiële Haalbaarheid

Voordat een project geëxploiteerd kan worden is het van beland dat de financiële haalbaarheid wordt getoetst. In de financiële haalbaarheidsanalyse wordt onderzoek gedaan naar de investeringsbudgetten, de daar tegenoverstaande mogelijke opbrengsten en exploitatiekosten. Deze investeringsopgave vertalen wij naar een exploitatiemodel. 
=

Directievoering & Toezicht

Tijdens de realisatie van een bouwproject is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever. De toezichthouder bewaakt de technische kwaliteit van uitvoering. Directievoering en toezicht zorgen ervoor dat het contract dat u heeft gesloten met de aanemer en installateurs volgens alle gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

=

Projectmanagement

Van begin tot einde is het bouwproces complex en vol risico’s. Een strakke sturing door een ervaren projectmanager zorgt ervoor dat uw project succesvol wordt opgeleverd. Goes engineers begeleidt u bij het realiseren van uw ambities binnen de afgesproken kaders. Wij gebruiken onze kennis en deskundigheid in om uw belangen optimaal te behartigen.

=

Participatie in projecten

Goes Engineers wordt regelmatig gevraagd om onze kennis en kunde in te zetten in projectontwikkeling. Heeft u een gebouw of grondpositie, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Goes Engineers helpt u graag. Door vooraf financiële kaders te stellen voorkomen wij onnodige voorkosten. De aanloopkosten, van met name wat grotere projecten, kunnen aanzienlijk zijn. Wanneer de projecten passen in de werkvelden van Goes Engineers zijn we bereid om dit ontwikkeltraject samen op te zetten met grond- of gebouweigenaren.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze opdrachten is ‘De Nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseir DNR 2011’ van toepassing. Klik hier om deze te bekijken.

De toelichting van ‘De Nieuwe Regeling 2011’ kunt u hier downloaden.

5 + 7 =